Ce spun clientii nostri?

PROFRUCTA

"Colaborăm cu ferma Racoviță Berivoi din 2018. Am făcut o vizită la fermă, am văzut cum se lucrează, ce standarde se respectă, apoi ne-am aprovizionat de la ei. Pentru noi este important să folosim fructe gustoase, bogate în nutrienți și certificate ecologic, pentru că așa este și produsul final prin care ne diferențiem pe piață. Am primit mereu fructele la timp, proaspăt culese și le-am procesat cu rezultate excelente."
PROFRUCTA - producător de sucuri naturale

EisKalt

"În gelateria noastră servim înghețată 100% naturală, produsa artizanal in laboratorul nostru. Pentru înghețata din fructe de pădure este important ca fructele să fie aromate și dulci, deoarece noi nu folosim arome artificiale sau coloranti și limităm pe cât posibil adaosul de zahar. Folosind fructe ecologice de la ferma Racoviță, suntem siguri că le oferim clienților produsele naturale pe care și le doresc. "
EisKalt - gelaterie/cafenea

Alexandra Staicu

"Am aflat despre această fermă de fructe de pădure bio de pe internet. Încerc să îi dezvăț pe cei mici de chipsuri și alte ronțăieli și le dau mereu fructe proaspete, cât mai atrăgătoare și gustoase. Am povestit despre fermă unor colege la muncă, am strâns o comandă mai mare și am solicitat livrarea la birou. Am primit fructele a doua zi, proaspăt culese. Afinele au avut mare succes la copii, le ronțăie ca pe bomboane. Am revenit apoi cu noi comenzi, am făcut dulceață și am congelat câteva pungi cu fructe. La vară vom cumpăra din nou și poate facem și o vizită la fermă, ca să le arătăm celor mici de unde vin ronțăielile lor preferate."
Alexandra Staicu - clientă fidelă

De ce Transylvania Berry?

Cultura ecologica certificata

Noi respectăm natura și am adoptat o alternativă mai puțin profitabilă, dar mai responsabilă, la agricultura industrială.

Amplasare de exceptie

La poalele munților Făgăraș, pe o vale cu sol fertil, apă curată și soare din belșug. Valea Berivoi face parte din rețeaua europeană de zone naturale protejate Natura 2000.

Parteneriate de incredere

Portofoliul nostru de clienți fideli include supermarketuri, procesatori, magazine de proximitate și cumpărători direcți. Numitorul comun pentru această clientelă variată este interesul pentru fructe de calitate, cultivate natural, fără pesticide și alte substanțe periculoase.

Implicare în comunitate

Credem că hrana sănătoasă, aerul curat și zâmbetele sunt cel mai bun regim pentru un stil de viață sănătos. Porțile fermei sunt deschise pentru cei care doresc să vadă îndeaproape cum se cultivă fructele de pădure ecologice și mai ales cât de gustoase sunt.

Noutati

Ce alegem când alegem bio?

2023-07-25

Ce alegem când alegem bio?
 style=

Un nou tip de consumator

2022-08-31

Un nou tip de consumator
 style=

Vești triste de pe frontul de est

2022-05-15

Vești triste de pe frontul de est

Afinele noastre bio

La ferma Racoviță cultivăm o mare varietate de afine. Soiurile alese de noi sunt adaptate condițiilor climatice și de sol de pe valea Berivoi și oferă fructe ferme, cu gust plăcut, dulce-acrișor. Recoltarea începe cu soiurile timpurii (Duke, Early Blue) încă din luna iunie și continuă cu soiuri medii (Torro, Coville, Blue Ray, Darrow) în iulie și august, apoi se încheie în septembrie, când rodesc soiurile târzii precum Elliot. Recomandăm afinele de cultură bio în special pentru consumul în stare proaspătă, ca desert sau gustare.

Pe lângă afinele de cultură, la ferma noastră veți găsi și afine din flora spontană, colectate din munții Făgăraș. Acestea au un gust diferit și o aromă mai intensă decât cele de cultură, dar sunt mai puțin apreciate ca desert. Din acest motiv, sunt destinate în special procesării, în combinație cu cele de cultură, pentru a oferi gemurilor și siropurilor culoarea specifică.

Detalii produs

 
 

Zmeura noastra bio

Cultura noastră de zmeură ecologică este alcătuită dintr-un mix de soiuri autohtone și de import, perfect adaptate zonei noastre.

Până în 2017 am cultivat exclusiv soiuri autohtone de zmeură, precum Cayuga și Latham. Fructele obținute sunt de dimensiuni medii și se remarcă prin culoarea intensă și aroma specifică, foarte asemănătoare cu cea a zmeurei din flora spontană. La fel ca zmeura de pădure, aceste fructe sunt foarte perisabile și le recomandăm în special pentru procesare. Clienții noștri (de la mari procesatori până la gospodine) s-au declarat încântați de culoarea și aroma siropurilor și dulcețurilor obținute din această zmeură.

Începând din 2017, am introdus soiuri noi, adaptate cerințelor consumatorilor moderni. Acestea oferă fructe mari, ferme, avânt culoare intensă și aromă plăcută. Sunt preferate de consumatori ca desert și ca decor pentru diverse preparate și se remarcă prin perisabilitatea mult mai scăzută.

Detalii produs

Blog

Ne pare rau, momentan nu s-a putut realiza conexiunea cu baza de date a blogului nostru!
Va rugam reveniti!

Contacteaza-ne acum!

Localizare pe harta

Trimite mesaj acum sau solicita oferta Comanda acum