AFINELE BIO – SUPERALIMENT

În ultimii ani, afinele au dobândit statutul de superaliment. Conform cercetărilor științifice, îl merită pe deplin, datorită conținutului uimitor de substanțe benefice. Vitaminele A, E, F, PP, B1 și B2 aduc un aport important de nutrienți, în timp ce antioxidanții combat procesele degerative ale celulelor nervoase (contribuie la prevenirea unor boli grave, precum Alzheimer și diferite tipuri de cancer). Antocinina este un compus recunoscut pentru proprietățile de reglare a glicemiei, iar polifenolii protejează sistemul circulator și limitează absorbția grăsimilor. Consumul de afine este recomandat și sportivilor, deoarece s-a dovedit că ajută la refacerea organismului după perioadele de efort intens.

Pentru a profita de toate beneficiile acestui superaliment, nutriționiștii recomandă consumul consecvent de afine de bună calitate, în cure de câteva săptămâni, în cantități de minimum 150 g/zi. Având un aport caloric scăzut, acestea pot fi incluse și sunt chiar recomandate în curele de slăbire. Datorită gustului plăcut, dulce acrișor și aspectului lor atractiv, afinele cultivate de noi vor deveni gustarea preferată a întregii familii, iar beneficiile pentru sănătate nu vor întârzia să apară.

De ce Transylvania Berry?

Cultura ecologica certificata

Noi respectăm natura și am adoptat o alternativă mai puțin profitabilă, dar mai responsabilă, la agricultura industrială.

Amplasare de exceptie

La poalele munților Făgăraș, pe o vale cu sol fertil, apă curată și soare din belșug. Valea Berivoi face parte din rețeaua europeană de zone naturale protejate Natura 2000.

Parteneriate de incredere

Portofoliul nostru de clienți fideli include supermarketuri, procesatori, magazine de proximitate și cumpărători direcți. Numitorul comun pentru această clientelă variată este interesul pentru fructe de calitate, cultivate natural, fără pesticide și alte substanțe periculoase.

Implicare în comunitate

Credem că hrana sănătoasă, aerul curat și zâmbetele sunt cel mai bun regim pentru un stil de viață sănătos. Porțile fermei sunt deschise pentru cei care doresc să vadă îndeaproape cum se cultivă fructele de pădure ecologice și mai ales cât de gustoase sunt.

Contacteaza-ne acum!

Localizare pe harta

Trimite mesaj acum sau solicita oferta Comanda acum