POLITICA DE CONFIDENTIALITATE A DATELOR CU CARACTER PERSONAL

1. Termeni și condiții

Conform cerintelor Legii nr.677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata, si ale Regulamentului 679/2016 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, SC RACOVITA BERIVOI SRL prelucrează datele furnizate de dumneavoastră prin folosirea servicilor de colectare de date si de formular de cerere oferta/etc disponibile pe acest website in conditii de maxima siguranta si numai pentru scopurile specificate.

În cazul în care dumneavoastră puneți în mod voluntar la dispoziția SC RACOVITA BERIVOI SRL orice date cu caracter personal, pentru care vi s-a cerut in mod expres consimtamantul, prin aceasta vă dați acordul ca SC RACOVITA BERIVOI SRL, în scopul și pe durata determinată de specificul tranzacției, să înregistreze aceste date și să le administreze.

Respectăm caracterul privat și securitatea informației furnizate atunci când utilizați acest website, inclusiv a datelor cu caracter privat, scop în care aplicăm prezenta politică de confidențialitate.

2. Scopul colectarii datelor

– trimiterea de Newslettere si/sau alerte periodice, respectiv informarea dumneavoastra, prin sms, e-mail si/sau telefonic cu privire la promotiile si campaniile desfasurate de catre SC RACOVITA BERIVOI SRL, produsele noi; 

– Profilarea consumului dumneavoastra; analiza preferintelor dumneavoastra personale, a comportamentelor si a intereselor dumneavoastra, pentru a putea obtine interesul dvs viat de la SC RACOVITA BERIVOI SRL.

Prin completarea datelor in formularul de contact / cerere oferta, vizitatorul declara si accepta neconditionat ca datele sale personale sa fie incluse in baza de date a SC RACOVITA BERIVOI SRL si isi da acordul expres si neechivoc ca toate aceste date personale sa fie stocate, utilizate si prelucrate in scopul prevazut mai sus.

SC RACOVITA BERIVOI SRL va prelucra datele cu caracter personal pe perioada existentei contului persoanei vizate, iar ulterior stergerii contului persoanei vizate, SC RACOVITA BERIVOI SRL va transforma datele cu caracter personal in date anonime si le va prelucra in scopuri statistice interne, pe durata existenta a societatii.
SC RACOVITA BERIVOI SRL garanteaza confidentialitatea datelor personale ale tuturor celor care completeaza formularul de inscriere.

De asemenea, SC RACOVITA BERIVOI SRL  poate furniza datele dumneavoastra cu caracter personal altor companii cu care se afla in relatii de parteneriat, dar numai in temeiul unui angajament de confidentialitate din partea acestora, prin care garanteaza ca aceste date sunt pastrate in siguranta si ca furnizarea acestor informatii personale se face conform legislatiei in vigoare, dupa cum urmeaza: furnizori de servicii de servicii de marketing, Curierat, servicii de plata / bancare, telemarketing sau alte servicii, alte companii cu care putem dezvolta programe comune de ofertare pe piata a produselor si serviciilor noastre, asigurători.

3. Înregistrarea si utilizarea datelor

Pentru simpla vizualizare a continutului webste-ului www.transylvania-berry.ro, nu este nevoie sa ne furnizati date personale insa pentru utilizarea anumitor servicii puse la dispozitie de website-ul nostru, este nevoie de date personale, dupa cum urmeaza:

Date personale prelucrate Scop prelucrare date personale Durata de stocare a datelor personale
Nume prelucrare cerere informatii / oferta de servicii sau produse exprimata prin formularul de contact de pe acest website durata nederminata datorita specificului utilizarii datelor si a finalizarii informarii solicitate
Email prelucrare cerere informatii / oferta de servicii sau produse exprimata prin formularul de contact de pe acest website durata nederminata datorita specificului utilizarii datelor si a finalizarii informarii solicitate
Telefon prelucrare cerere informatii / oferta de servicii sau produse exprimata prin formularul de contact de pe acest website durata nederminata datorita specificului utilizarii datelor si a finalizarii informarii solicitate

 

4. Securitatea datelor

SC RACOVITA BERIVOI SRL garanteaza confidentialitatea anumitor informatii. Fiecare utilizator are dreptul de a vedea numai propriile sale date personale pe care le-a introdus.

SITE-ul foloseste masuri de securitate impotriva pierderii, alterarii sau folosirii gresite a informatiilor care se afla in controlul acesteia. In cazul pierderii de informatii cauzate de "bug"-uri sau erori ale softului cu care este conceput si gazduit site-ul, SC RACOVITA BERIVOI SRL nu-si asuma nici o responsabilitate.

5. Informare

Nu sunteți obligat(ă) să ne furnizați datele dumneavoastră în scopurile menționate in prezenta politica de confidentialitate. 

Pentru datele furnizate de dumneavoastră prin intermediul acestui site, asigurăm administrarea acestora în condiții de siguranță și vă garantăm drepturile prevăzute de Legea 677/2001 privind protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestora și de Legea 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal și protecția vieții private în sectorul comunicațiilor electronice (dreptul de acces, de intervenţie, de a nu fi supus(ă) unei decizii individuale, de a vă adresa justiţiei, de a va opune în viitor prelucrării şi de a solicita ştergerea lor. 

Dacă doriţi ca datele dumneavoastră personale să fie scoase din baza de date, ne puteţi indica oricând acest lucru prin email la contact@transylvania-berry.ro sau la numărul de telefon: +40 759048605

6. Legislație

Respectăm cerințele Legii nr. 677/2001 pentru protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date, modificată și completatã de Regulamentul 679/2016 privind prelucrarea datelor cu caracter personal. Prezenta politică de confidențialitate se supune legislației române în vigoare. În caz de litigiu, se va încerca mai întâi o rezolvare pe cale amiabilă, în termen de 30 de zile lucrătoare de la înregistrarea reclamației la sediul nostru. În cazul în care nu se poate ajunge la o înțelegere în termenul precizat anterior, va fi considerată competența instanței judecătorești.

De ce Transylvania Berry?

Cultura ecologica certificata

Noi respectăm natura și am adoptat o alternativă mai puțin profitabilă, dar mai responsabilă, la agricultura industrială.

Amplasare de exceptie

La poalele munților Făgăraș, pe o vale cu sol fertil, apă curată și soare din belșug. Valea Berivoi face parte din rețeaua europeană de zone naturale protejate Natura 2000.

Parteneriate de incredere

Portofoliul nostru de clienți fideli include supermarketuri, procesatori, magazine de proximitate și cumpărători direcți. Numitorul comun pentru această clientelă variată este interesul pentru fructe de calitate, cultivate natural, fără pesticide și alte substanțe periculoase.

Implicare în comunitate

Credem că hrana sănătoasă, aerul curat și zâmbetele sunt cel mai bun regim pentru un stil de viață sănătos. Porțile fermei sunt deschise pentru cei care doresc să vadă îndeaproape cum se cultivă fructele de pădure ecologice și mai ales cât de gustoase sunt.

Noutati

 style=

Din vară până în toamnă

2020-10-15

Din vară până în toamnă
 style=

Biofach - universul bio

2019-02-18

Biofach - universul bio
 style=

Prima conferinta europeana dedicata afinelor

2018-11-16

Prima conferinta europeana dedicata afinelor

Afinele noastre bio

La ferma Racoviță cultivăm o mare varietate de afine. Soiurile alese de noi sunt adaptate condițiilor climatice și de sol de pe valea Berivoi și oferă fructe ferme, cu gust plăcut, dulce-acrișor. Recoltarea începe cu soiurile timpurii (Duke, Early Blue) încă din luna iunie și continuă cu soiuri medii (Torro, Coville, Blue Ray, Darrow) în iulie și august, apoi se încheie în septembrie, când rodesc soiurile târzii precum Elliot. Recomandăm afinele de cultură bio în special pentru consumul în stare proaspătă, ca desert sau gustare.

Pe lângă afinele de cultură, la ferma noastră veți găsi și afine din flora spontană, colectate din munții Făgăraș. Acestea au un gust diferit și o aromă mai intensă decât cele de cultură, dar sunt mai puțin apreciate ca desert. Din acest motiv, sunt destinate în special procesării, în combinație cu cele de cultură, pentru a oferi gemurilor și siropurilor culoarea specifică.

Detalii produs

 
 

Zmeura noastra bio

Cultura noastră de zmeură ecologică este alcătuită dintr-un mix de soiuri autohtone și de import, perfect adaptate zonei noastre.

Până în 2017 am cultivat exclusiv soiuri autohtone de zmeură, precum Cayuga și Latham. Fructele obținute sunt de dimensiuni medii și se remarcă prin culoarea intensă și aroma specifică, foarte asemănătoare cu cea a zmeurei din flora spontană. La fel ca zmeura de pădure, aceste fructe sunt foarte perisabile și le recomandăm în special pentru procesare. Clienții noștri (de la mari procesatori până la gospodine) s-au declarat încântați de culoarea și aroma siropurilor și dulcețurilor obținute din această zmeură.

Începând din 2017, am introdus soiuri noi, adaptate cerințelor consumatorilor moderni. Acestea oferă fructe mari, ferme, avânt culoare intensă și aromă plăcută. Sunt preferate de consumatori ca desert și ca decor pentru diverse preparate și se remarcă prin perisabilitatea mult mai scăzută.

Detalii produs

Blog

Ne pare rau, momentan nu s-a putut realiza conexiunea cu baza de date a blogului nostru!
Va rugam reveniti!

Contacteaza-ne acum!

Localizare pe harta

Trimite mesaj acum sau solicita oferta Comanda acum