ZMEURA BIO – FRUCTUL VEDETA

Zmeura este de departe cel mai apreciat dintre fructele de pădure. Deși cei mai mulți dintre noi o iubesc pentru parfumul, gustul și culoarea inconfundabile, zmeura este mai mult decât un desert apetisant. Este un fruct bogat în minerale (magneziu, calciu, zinc, potasiu, fosfor) și vitamine (A, B1, B2, D si P, dar mai ales vitamina C), cu beneficii reale pentru sănătatea noastră. Prin conținutul de antioxidanții, acid elagic și galic, protejează celulele împotriva îmbătrânirii premature și a dezvoltării unor tipuri de cancer, ameliorează fertilitatea în cazul ambelor sexe și stimulează imunitatea.

Studiile arată însă că zmeura nu ne îmbunătățește numai sănătatea, ci și aspectul fizic. Pigmenții care îi dau culoarea sa inconfundabilă stimulează producția de colagen, pentru o piele suplă și luminoasă, iar cetona naturală din fruct accelerează metabolismul și reglează glicemia. Din acest motiv, extractele din zmeură se regăsesc adesea în preparate cosmetice anti-îmbătrânire și în suplimente anti-adipoase.

 

De ce Transylvania Berry?

Cultura ecologica certificata

Noi respectăm natura și am adoptat o alternativă mai puțin profitabilă, dar mai responsabilă, la agricultura industrială.

Amplasare de exceptie

La poalele munților Făgăraș, pe o vale cu sol fertil, apă curată și soare din belșug. Valea Berivoi face parte din rețeaua europeană de zone naturale protejate Natura 2000.

Parteneriate de incredere

Portofoliul nostru de clienți fideli include supermarketuri, procesatori, magazine de proximitate și cumpărători direcți. Numitorul comun pentru această clientelă variată este interesul pentru fructe de calitate, cultivate natural, fără pesticide și alte substanțe periculoase.

Implicare în comunitate

Credem că hrana sănătoasă, aerul curat și zâmbetele sunt cel mai bun regim pentru un stil de viață sănătos. Porțile fermei sunt deschise pentru cei care doresc să vadă îndeaproape cum se cultivă fructele de pădure ecologice și mai ales cât de gustoase sunt.

Contacteaza-ne acum!

Localizare pe harta

Trimite mesaj acum sau solicita oferta Comanda acum