Transylvania
Berry

Click aici sau Deruleaza
 

Descopera Ferma noastra

Ferma ecologică Racoviță Berivoi este amplasată într-un sit natural protejat care face parte din rețeaua europeană Natura2000, la poalele Munților Făgăraș, într-o zonă sălbatică, cu aer curat, apă limpede și soare din belșug. Într-o astfel de zonă, activitățile economice sunt permise exclusiv cu respectarea unor criterii strice de protecție a faunei și florei, menite să conserve patrimoniul natural. 

Cultura noastră de afine și zmeură se întinde în prezent pe o suprafață de 10 hectare. Plantele sunt irigate cu apă curată, distribuită printr-un sistem de irigare performant, alimentat de la patru puțuri forate la 50 m adâncime. Ferma este independentă energetic, fiind alimentată cu energie solară de la 4 panouri solare de mari dimensiuni, care își ajustează automat poziția în funcție de soare.

În prezent, pregătim extinderea culturii cu încă 15 hectare de afin și culturi test de arbuști fructiferi și plante aromatice. Pe lângă utilitatea lor, aspectul estetic deosebit al plantelor aromatice și al arbuștilor vor aduce un plus de frumusețe locului pe care îl numim cu drag „grădina noastră”.

 
 

Cunoaste-ne echipa

Suntem un grup de tineri, 100% implicați în activitățile fermei, de la cultivare, la ambalare, la transport, vânzare, postvânzare și dezvoltare. Suntem pasionați de natură, de munca la fermă și avem principii solide despre agricultura ecologică și despre protejarea mediului. Mai mult, ne-am propus să dezvoltăm ecoturismul în general și în Țara Făgărașului, în special. Fiind originari din Berivoi, suntem îndreptățiți și mai ales privilegiați să promovăm această destinație.

 
 

Certificari si certitudini

Sub brandul Transylvania Berry vindem exclusiv produse ecologice, provenite de la ferma noastră. Astfel, avem certitudinea că oferim clienților noștri numai fructe și produse din fructe naturale, obținute un impact minim asupra mediului înconjurător. Ne dorim ca atunci când cumpără afinele și zmeura noastră, clienții să aibă la rândul lor certitudinea că au făcut o alegere bună din punct de vedere nutrițional, ecologic și social.

Vezi certificat de conformitate

Din acest motiv, am parcurs procedurile pentru obținerea certificării de cultură ecologică, conform Regulamentului (CE) nr. 834/2007 și al Regulamentului (CE) nr. 889/2008. Aplicăm prevederile acestor regulamente în activitățile noastre de la fermă și ne informăm constant despre noile reglementări din domeniu. Certificarea obținută și reînnointă periodic de la Ecoinspect, în urma vizitelor la fermă și a analizelor de sol, apă și plante confirmă calitatea fructelor noastre și cultivarea acestora fără substanțe chimice periculoase.

Vezi certificat Global G.A.P.

În 2018, în urma unei auditări riguroase a procedurilor noastre și a condițiilor de lucru oferite personalului, am obținut și certificarea internațională Global GAP pentru bune practici în agricultură. Este o garanție în plus pe care o oferim clienților și colaboratorilor noștri privind respectarea normelor de igienă, de protecție a mediului și de securitate a muncii.

 

 
 

Unde gasesti fructele noastre

Dacă până acum nu ai cumpărat personal fructe cu eticheta Transylvania Berry, nu înseamnă că nu le-ai gustat încă. Dacă alegi produse naturale care conțin fructe de pădure, e foarte probabil să fi gustat deja din recolta noastră. Poate în sucurile 100% naturale de la Profructta, poate în înghețata delicioasă de la o gelaterie cochetă, poate chiar în dulceața de zmeură pe care ți-a trimis-o bunica. Nu suntem peste tot, dar suntem aproape peste tot!

 

Dacă vrei să guști fructele noastre proaspete, caută eticheta Transylvania Berry în supermarketuri, în secțiunea bio. În Brașov ne vei întâlni și în magazine de proximitate din principalele cartiere (lista magazinelor va fi disponibila curând). În aceste magazine poți plasa și comenzi pentru cantități mai mari de fructe, de exemplu dacă vrei să prepari dulceață sau să congelezi fructe bio pentru extrasezon. Iar dacă timpul nu îți permite să ne întâlnești la cumpărături, îți putem livra câteva kilograme de fructe proaspete acasă sau la birou!

 

Însă dacă vrei să afli exact ce însemană Transylvania Berry, te așteptăm cu drag la fermă în zilele calde de vară, să culegi cu mâna ta cele mai apetisante și mai aromate fructe. Poți petrece o zi de odihnă activă la fermă cu prietenii și familia, iar la plecare vei lua cu tine rodul muncii tale și amintiri de neuitat!